Skip to content
Dit is mijn portfolio.

Medewerker communicatie in CWZ Nijmegen

cwz website

2015 – heden

Ik heb de kans genomen om de schoonmaak achter me te laten en me te bewijzen op de afdeling communicatie van CWZ. In korte tijd heb ik enorm veel geleerd en de waardering van collega’s en klanten verdiend.

 • Schrijven en redigeren van berichten voor de website en het intranet.
 • Verder onderhoud aan website/intranet.
 • Interviews afnemen bij medewerkers.
 • Reageren en handelen op verzoeken vanuit het ziekenhuis m.b.t. website/intranet.
 • Archiveren van data.
 • Vergelijkende onderzoeken doen naar websites van andere ziekenhuizen en daarover rapporteren.
 • Communicatieplannen schrijven en uitvoeren.
 • Schakelen tussen afdelingen om tot overeenstemming te komen over communicatie-uitingen.
 • Sjablonen testen.
 • Handleidingen schrijven.
 • Collega’s van feedback voorzien.
 • Organisatie Santeon-dag 2015.

In deze video neem ik je mee op een dag in mijn leven als communicatiemedewerker in CWZ:

Mijn collega Marjolein van den Brink zegt dit over mij:

“Fijne collega! Aanpakker; voelt zich meteen eigenaar van taken, klussen en activiteiten. Sterk taalgevoel met prettige toonzetting. (Eind)redactioneel vaardig. Organiseert zijn werk behendig. Ook in de persoonlijke omgang prettig en vriendelijk. Mooie balans tussen bescheiden en voor zichzelf opkomen.” 

Dion van Alem
Dion van Alem Administrator

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *